Forrás: piaxabíy - _decadence-829025__180

Miért ne jönnél el a Párkapcsolati Klubba?

Összegyűjtöttük, mi akadályozhat

Lássuk, mi akadályozhat meg abban a földrengésen, a polgárháborún, az idegen jármű ütközésén és az elemi csapásokon kívül, amiket a biztosítók is kockázatkizáró tényezőnek tartanak, hogy eljárj a Párkapcsolati Klub estjeire!

Ciki olyan helyre menni, ahol eleve tudják rólam, hogy éppen társat keresek.

Fordítsd meg: ha ciki, hogy társat keresel, vajon meddig akarsz ebben a ciki állapotban élni? Azt a tapasztalatot meg tudjuk osztani, hogy a Nagy Ő ritkán csönget be csak úgy egy idegen lakásba… Azokra pedig, akik ezt a bejegyzést olvassák, ez fokozottan igaz.

Nem vagyok még túl a korábbi kapcsolatomon…

Ez felelősségteljes mondás. Szuper! Akkor ez neked való hely lesz. Meg fogsz lepődni rajta, hányan járnak ebben a cipőben. Ez annyira fontos kérdés, hogy egyik esténken ez lesz a bevezető előadás témája. Ha semmi másra, arra feltétlen gyere! Sokan kíváncsiak arra, hogyan lehet ebből kijönni.

Nem akarok azonnal “ismerkedni”…

Bizony, fennáll annak a veszélye, hogy a szerelem gyönyörűen lecsap rád, de semmi sem kötelező. Kereshetsz magadnak egy csöndes sarkot, ahonnan végighallgathatod az előadást, meg a beszélgetést, és hazaviszel magadnak annyit, amennyit hazaviszel. Lehet, hogy ez azért annál jobb, mint otthon ücsörögni egyedül.

Gyerekeim vannak, nincs hova tegyem őket!

Teljesen gyakorlati probléma. Néhány óráról van szó. Ezt a kérdést legkésőbb az első randin meg kell oldanod. Jobb, ha addigra kialakítasz erre valami gyakorlatot, mert enélkül nem fog menni az ismerkedés sem. Viszont sokakkal találkozhatsz itt, akik már megoldották ezt a problémát. Érdemes megtudni tőlük, hogy hogyan! Lehet, hogy összefogásra is találhatsz. Arra mindenképpen jó lesz, hogy ne az első randin vonja el a figyelmed az izgalom azon, vajon a gyerekeket eszi meg a bébicsősz, vagy a gyerekek őt.

Annyi ismeretlen ember lesz ott…

Igen! Pont ez a lényege. Ebben áll a lehetőséged. A mi segítségünk az arról való gondoskodásban áll, hogy ne érezd elveszettnek magad közöttük, és ne feledd: egy új szerelem többnyire egy ismeretlen emberrel való találkozással kezdődik.

Párkapcsolati tanácsadó és klinikai szakpszichológus… Brrr… Olyan rendelésszaga van. Nem akarok agyturkászt. 

Ezért jobb ide jönni. Ez bizony nem egy pszichológiai rendelő. A résztvevők mind hús-vér emberek, akik maguk is megjárták a párkapcsolati hadak útját. Ezért tudnak hitelesen beszámolni a fény- és árnyoldalakról. Egészséges embereket várnak, és így is viszonyulnak hozzájuk. Mindenki oké.

Nem hagyhatom egyedül a macskámat…

Most azt hiszed, ezt viccből írtuk ide. Nem. Mindenkinek van egy “macskája”, más szóval egy kifogása, akinek meg kell tudni mondania,  hogy most pedig elmegyek, addig egeréssz magad, és ne verj le semmit a konyhapultról! Előbb vagy utóbb meg kell hozni azt a döntést, hogy a fejfánkon az álljon-e: “Macskája hűséges őre”, vagy találunk ennél jobb feliratot. Bármi van még, gondolj a macskára és a feliratra!

 

Az első téma: miért működik, és miért nem?

Ha azt gondolod, ez olyan egyszerű kérdés, hogy nem érdemes időt vesztegetni rá, akkor egészen biztos, hogy fogsz érdekeset hallani.
Ha azt gondolod, hogy ez olyan bonyolult kérdés, hogy nem is lehet megválaszolni, akkor egészen bizonyos, hogy fogsz olyat hallani, ami miatt átgondolod ezt a meggyőződésedet.
Ha pedig azt gondolod, hogy ez egy izgalmas téma, akkor ugyancsak ott a helyed a Klubban!
A beszélgetést Rétlaki Márton párkapcsolati tanácsadó vezeti, meglehetős tapasztalattal a témában, és ezt kellő humorral tudja előadni.

 

Mi adunk ajándékot

Maga a program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Csak a költségekhez (terem, fogyasztás) kérünk hozzájárulást (1.500,- Ft). De még ezt az összeget is visszaadjuk neked: ha bármelyik párkapcsolati programunkra bejelentkezel, beszámítjuk a választott program díjába.

Technikai részletek
Időpont: 2015. technikai okok miatt új időpontot keresünk
Kezdés: 18:00
Búcsú: 20:30
Helyszín: Budapest, Trombitás u. 2.

 

Jelentkezz itt a Párkapcsolati Klubra:

[easy_contact_forms fid=5]

Mi történik az „Elküldés” gomb lenyomása után?

A gomb lenyomása után egy visszaigazoló ablak jelenik meg, majd kapsz egy visszaigazoló e-mailt a jelentkezésedről az általad megadott címre. Ezért kérünk, hogy ügyelj az e-mail pontos beírására.

Utána szeretettel várunk, hogy szeretettel várhasd Őt, és Ő is téged.

Ha esetleg 24 óra elteltével sem kapnál visszaigazolást, jelezd az alábbiak egyikén:
E-mailen:
marci@harmoniaprojekt.hu
Telefonon:
Rétlaki Márton (+36-30-758-5613)

Szeretettel várunk itt!