Forrás:pixabay

Páratlan készletfeltöltés pártalanoknak

Reményt, akinek nincs

Ha nincs társad, így a nyár végén – ráérsz augusztus 29-én?

Ezen a napon feltöltheted párkapcsolati készleteidet!

Reménytelenek reménye?

Egy társkereső FB oldal bejegyzéseit böngészve megakadt a szemem, egy kommenten, ami arról szólt, hogy a kapcsolatok mindig ugyanúgy folynak le: az eleje gyönyörű, reményekkel teli, “aztán a vége egy nagy sz…”. Néhány mondatos volt az egész komment, de annyi indulattal, annyi keserűséggel és annyi reménytelenséggel teli, hogy elgondolkodtam: mi tartja mégis ott ezt az embert, azon a társkereső oldalon. A kommentjéből az sütött, hogy már nem vár semmit. Illetve már csak azt, hogy amikor valakivel megismerkedik, majd ugyanaz fog történni, mint eddig. De mégis ott van. Mégis vár valamit. A lelke legmélyén mégis pislákol egy olyan boldog párkapcsolat reménye, amiben talán mégsem így lesz végre.

Így léphetsz ki a régi körökből

Arra gondoltam, hogy hiszen éppen ezért hívtam létre a párkapcsolat.hu-t, hogy ne ez történjen. Ne kelljen embereknek ezt megélni. Ne kelljen unos-untalan ugyanazokat a köröket járni. Megismerkedni, elcsábulni, a fellegekben járni, rózsaszín és lila ködökben, azután csalódni, megkeseredni. Majd nagy nehezen összeszedegetni magát, és kezdeni az egészet elölről. De így, ennyi csalódással, keserűséggel és bizalmatlansággal – lehet? Kell a remény, és kell a muníció. Remény ahhoz, hogy érdemes felszerelkezni, és rendbe szedni magunkat, a gondolatainkat, a hiteinket. És össze kell szednünk, amink van, és hozzá azt is, amink még nincs, hogy lehessen értelmes alapot adni a reménynek.

Utazás a párkapcsolat középpontja felé

Az első mindig az, mielőtt társtalálásba, majd egy új kapcsolatba kezdünk, hogy takarítunk. Kiszellőztetjük magunkat, begyógyítjuk a sebeinket, és felkészülünk arra, hogy befogadóak tudjunk lenni egy új kapcsolatra. Tiszta lapot nyitunk magunknak és a másiknak is. Ez nem azt jelenti, hogy mindent elfelejtünk, ami velünk történt, Sőt! Nagyon is szembe kell nézni a múlttal. Éppen azért, hogy ne kövessük el újra ugyanazokat a hibákat, de azért is, hogy teljesen szabadok lehessünk a következő kapcsolatban, és ne tegyük rá a következő emberre az előző párunk arcát. Ne őt büntessük, azért, ami korábban történt, és ne akarjunk ugyanannak a játszmának most a másik oldalán állni.

Forrás: pixabay_compass-429772__180

Mindenkinek szüksége van egy jó irányzékra

Ebben segít többek között a Pártaláló iránytű. Olyan  „iránytűt”, Kaphatsz ennek a hétvégének a során, ami kifelé és befelé egyaránt irányt mutat. Ilyet nem árulnak egy boltban sem… Márpedig, bármilyen furcsának is hangozhat elsőre, a párkapcsolati utazás befelé kezdődik. A Pártaláló iránytű megadja a reményt és a hitet ahhoz, hogy érdemes felszerelkezni, mint egy jó vitorlásnak, és a megadja a felszerelést, ami alapot ad a hitnek és reménynek. Birtokában már van mire alapozni a hitet, és a reményt lassan bizonyosság váltja fel. Mindehhez tehát először befelé kell fordulnod, ha jó párkapcsolatot akarsz az előző után.

Beérnéd be kevesebbel?

Kezdd el itt: Pártaláló iránytű: új kezdet