Párkapcsolati Klub

Azoknak, akik életük párját keresik

Mi a legnagyobb nehézség az ismerkedésben?

Kérdezősködtünk egy kicsit. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a párt keresők számára mi okozza a legnagyobb nehézséget. A legtöbben az igényes ismerkedési lehetőségek hiányát jelölték meg: nincs hol ismerkedni, nincs olyan helyzet, ahol kellemetlenség nélkül lehetne kezdeményezni, vagy éppen felajánlani a kezdeményezést, és főleg nincs olyan hely, ahol anélkül lehetne megismerni valakit, hogy rögtön párkapcsolati színezetet venne az ügy. Példaként legtöbben a társkereső oldalakon való ismerkedést jelölték meg, mint a spontán ismerkedés legfőbb gyilkosát, afféle párkapcsolati húspiacot.

Megtalálták a helyüket

Megtalálták a helyüket

„Kéne egy hely, ahol úgy lehet beszélgetni bármely témáról, hogy nem kell azonnal arra gondolni, kellek-e vagy nem.
Ahol csak beszélgethetünk, ismerkedhetünk többen, és van idő arra, hogy kölcsönös szimpátia alakuljon ki férfi és nő között, amiből esetleg kibontakozhat egy kapcsolat. Az nem baj, ha tudjuk, hogy mindenki ismerkedni van itt, sőt. Sok felesleges kört lehet elkerülni, nem kell hetekig dilemmázni azon, vajon az illető „szabad-e” vagy sem. Ugyanakkor szűrőnek is jó, mert a trófeagyűjtők nem ilyen helyeken vadásznak, hanem a neten.”
A megszólaló számára tehát két dolog fontos: akivel ilyen helyen találkozik, arról tudhassa, hogy ő is komoly célú ismerkedés céljából van jelen, az ismerkedés mégis fesztelenül történhessen, megőrizve a két ember spontán ritmusát. Ez az igény indította el azt az ötletet, hogy indítsunk egy párkapcsolati klubot.

Amit hozzátettünk, avagy mit találsz a Párkapcsolati Klubban?

Azt mindenképpen, hogy akkor is érdemes legyen eljönni, hogy ha nem az első este sétál be Mr. vagy Ms. Nagy Ő az ajtón. Az efféle várakozásokat gyakran mutatja túlzottnak a valóság. Ahhoz viszont hozzá tudunk járulni, hogy amikor besétál, akkor készen állj.

Minden este hallhatsz egy bevezető előadást.  Ez mindig valamilyen izgalmas párkapcsolati témával inspirál további beszélgetésre, ugyanakkor muníciót kínál az induló párkapcsolathoz.

A hallgatók pedig érdekes emberek, akik éppen mind társat keresnek. Hasonló kérdések foglalkoztatják tehát őket is: bizonnyal érdemes egymást meghallgatni.

Az első téma: miért működik, és miért nem?

Ha azt gondolod, ez olyan egyszerű kérdés, hogy nem érdemes időt vesztegetni rá, akkor egészen biztos, hogy fogsz érdekeset hallani.
Ha azt gondolod, hogy ez olyan bonyolult kérdés, hogy nem is lehet megválaszolni, akkor egészen bizonyos, hogy fogsz olyat hallani, ami miatt átgondolod ezt a meggyőződésedet.
Ha pedig azt gondolod, hogy ez egy izgalmas téma, akkor ugyancsak ott a helyed a Klubban!
A beszélgetést Rétlaki Márton párkapcsolati tanácsadó vezeti, meglehetős tapasztalattal a témában, és ezt kellő humorral tudja előadni.

 

Te kapsz ajándékot

Maga a program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Csak a költségekhez (terem, fogyasztás) kérünk hozzájárulást (1.500,- Ft). De még ezt az összeget is visszakapod: ha bármelyik párkapcsolati programunkra bejelentkezel, beszámítjuk a választott program díjába.

Technikai részletek
Időpont: az időpont szervezés alatt
Kezdés: 18:30
Búcsú: 20:30
Helyszín: Budapest, Trombitás u. 2.

 

Jelentkezz itt a Párkapcsolati Klubra:

[easy_contact_forms fid=5]

Mi történik az „Elküldés” gomb lenyomása után?

A gomb lenyomása után egy visszaigazoló ablak jelenik meg, majd kapsz egy visszaigazoló e-mailt a jelentkezésedről az általad megadott címre. Ezért kérünk, hogy ügyelj az e-mail pontos beírására.

Utána szeretettel várunk, hogy szeretettel várhasd Őt, és Ő is téged.

Ha esetleg 24 óra elteltével sem kapnál visszaigazolást, jelezd az alábbiak egyikén:
E-mailen:
marci@harmoniaprojekt.hu
Telefonon:
Rétlaki Márton (+36-30-758-5613)