Forrás: pixabay_compass-429772__180

Pártaláló iránytű 2015. 09. 26-27. +

Egy hétvége azért, hogy valóban a Párodat találd meg

Mindenki arra vágyik, hogy szeressék és szerethessen. Legtöbben arról, hogy ezt egy életen át tehessék, méghozzá ugyanazon egy ember oldalán. „És boldogan éltek, míg meg nem haltak.” Így fejeződnek be a tündérmesék. Egy életre szóló boldog házasságot sejtető csókkal zárulnak a hollywoodi filmek.

Háromezerből negyvenöt

Simán megcsókolnák, ha látszana a korona a fején.

Simán megcsókolnák, ha látnák a koronát a fején.

Azonban a magyar párkapcsolati statisztikák nem Hollywoodban készülnek. Ezek szerint 3000 elindult párkapcsolatból 2900 szakítással végződik, abban a százban pedig, amelyik eljut a házasságig, 55-ben nem az ásó, kapa, nagyharang választja el a házasfeleket, hanem a területileg illetékes válóperes bíró. Ők aztán kezdik újra a párválasztás, párkapcsolat kiépítés, családépítés munkálatait, bizakodva abban, hogy ha összeházasodnak, akkor most abba a 45-be fognak tartozni a 3000-ből, akiknek sikerül az élethosszig tartó boldog párkapcsolat. Kellő idő után aztán már tényleg megcsókolnák a békát is, csak változzon végre királyfivá.

Miért is nem viselnek koronát békák…?

De mi van, ha mégsem? Mi van, ha nem sikerül eltalálni, hogy melyik béka változik délceg királyfivá? Nehezíti a helyzetet, hogy a bab és lencse szétválogatása helyett a veszekedő gyerekeket kell szétválasztani nap, mint nap. (A bab és a lencse legalább nem keveredett újra össze…) A gonosz boszorkák csodálatosan idomultak a modern kor kihívásaihoz, tehát nem csak piros almával jönnek, hanem bármivel.  A táltos paripát szinte annyiszor kell szervizbe vinni, mint kiállni vele a garázsból (ha ugyan van), a királyfi helyett pedig minduntalan a gáz- vagy a villanyóra-leolvasó jelenik meg.

Új körök a régi módon?

Újra és újra végigjárva a kapcsolatépítés, és -bontás ismétlődő köreit, fogy a remény, kopik a hit, hogy valaha lehet ez másképp. Egyesek még elszántabban csókolgatják a békákat, hátha mégis… Mások törlik a felismerhető fajok csoportjából az összes kétéltűt. Maradnak a felszínes vagy futó kapcsolatok, az ismétlődő körök vagy a magány? Marad a magányt rejtő büszke szingli vagy az „anyu a mindenes” szerep? Meddig? És mi az ár, amit azért kell fizetni, hogy megszűnjön végre? Csak a kettő közül lehet választani?

Lehet másképp!

Ha már elég ideig néztünk egy problémát egy oldalról, és próbálkoztunk is a megoldásával, de sikertelenül, ideje máshonnan megközelíteni. Erre ad lehetőséget Pártaláló iránytű program. Bőséges tapasztalatot dolgoz fel a pártalálás akadályairól, nehézségeiről, és a kibontakozás lehetőségeiről, útjairól. Egy biztos: rá kell szánni az időt arra, hogy ezt az ügyet a maga teljességében és minden összetevőjével vizsgáljuk. Úgy, ahogy a fontossága megérdemli, hiszen az egyetlen választott családi kapcsolatunkról van szó, ami a legjobban meghatározza a mindennapjainkat, az életünket. A “Pártaláló iránytű” azért készült, hogy megélhesd a boldog párkapcsolat felpezsdítő, szeretetteljes örömét.

Kiknek lesz leginkább hasznára a „Pártaláló iránytű”?

Természetesen azoknak, akik párt szeretnének találni. Elsősorban tehát azoknak, akik éppen egyedül élnek, és párt keresnek. Azoknak, akik nem “pasit”, “csajt”, “szabadidőpartnert”, “szexpartnert” keresnek, hanem igaz Szerelmet, Társat: Barátot, Szerelmest, Szeretőt, egy személyben. A másik felüket, évtizedekben mérhető perspektívával.

Ha azonban éppen párkapcsolatban élsz, akkor is hasznodra válik a részvétel. Olyan dolgokat tudsz meg ugyanis, amik a már működő kapcsolatban is sok mindent segítenek egyenesbe hozni, mert alapkérdések tisztázódnak. Ha változtatni kell, sokkal szerencsésebb azt még az út elején megtenni, mint akkor, amikor már jó messzire kerültünk az ideális útvonaltól. Tehát ha párkereső vagy, vagy friss párkapcsolatban élsz, netán megújítani, jobban megérteni szeretnéd a kapcsolatodat, akkor neked való a „Pártaláló iránytű”. Használatával sikerrel irányíthatod a kapcsolatodat mindkettőtök örömére.

Mivel gazdagítja kapcsolataidat a „Pártaláló iránytű”?

Forrás: pixabay_compass-429772__180

Mindenkinek szüksége van egy jó irányzékra

A “Pártaláló iránytű” forradalmi változást hoz a tájékozódásodban. Úgy láthatod a kapcsolatodat, úgy foglalkozhatsz vele, ahogy eddig talán soha. Felismerteti, mik azok az akadályok, amik visszatartanak attól, hogy az a bizonyos koronás béka, ami a királyfit rejti, maga ugráljon eléd. Megmutatja, mik az összetevői a sikeres pártalálásnak. Az eddigieknél sokkal pontosabban vagy egészen pontosan fogod tudni, merre indulj. Az emberek többsége nem tudja igazából, mi van ott bent, a házasságban. Természetszerű ezért, hogy tömegesen követik el ugyanazt a hibát: felkészületlenül kezdenek hozzá a benti élethez. Ez látszik a válási statisztikákban. Nem kell szégyenkezned amiatt, ha ez eddig rád is igaz volt.  A “Pártaláló iránytűvel” a kezedben most abba a szerencsés helyzetbe kerülsz, hogy előre láthatod, mire kell felkészülnöd, és hogyan teheted boldoggá a “benti” életedet. Valójában a szerencsének ehhez semmi köze nincs: egyszerűen te sokkal felkészültebb leszel, mint azok, akik iránytű nélkül indulnak útnak. A “Pártaláló iránytű” tehát nagyon sokat fog segíteni a párválasztásban, abban, hogy jól válassz. Ez pedig a tartós kapcsolat alappillére.

Egyedi, személyre szabott tematika biztosítja céljaid elérését

Ha még nem volt minimum (évekig tartó) együttéléssel járó kapcsolatod, meglátod, mi az, amire fel kell készülnöd ahhoz, hogy ez sikeres lehessen. Ha volt, közösen áttekintjük, mik voltak azok a pontok, amikre érdemes figyelni, és mit érdemes másképp csinálni.

Megláthatod, hogyan látnak mások a kapcsolatban, és mit tehetsz ebben te

Visszajelzést kapsz arról, milyennek látnak mások a párkapcsolatodban. Ez nagyon fontos lépés annak megértésében, hogy miért tartasz ott, ahol éppen tartasz. De itt állunk meg: azt is meg fogod tudni, hogy hogyan járulhatsz hozzá te magad ahhoz, hogy kedvező képet lásson rólad a társad.

Hiedelmek és korlátok felszámolása és előrelépés a valódi kulcsterületeken

Áttekintjük azokat a hiedelmeket, tévhiteket, amik a párkeresést és a házasságkötést övezik, és megmutatjuk, mik azok a tényezők, amik viszont valóban a párkapcsolatok, (így a házasságok) sikerének zálogai.

Honnan, hová, hogyan?

A hétvége eredményeként világos képed lesz arról, hogy hol tartasz a sikeres (maradandó és maradandóan boldog kapcsolatot eredményező) pártalálásra való felkészülés folyamatában, mik a céljaid, azokat hogyan tűzheted ki, ellenőrizheted le, érheted el, és hogyan fogj mindehhez hozzá.

Speciális módszertan

Tapasztalt segítőd lesz

A folyamatot  Rétlaki Márton tréner, coach, párkapcsolati PREPARE/ENRICH tanácsadó vezeti.

Rétlaki Márton arcképe

Rétlaki Márton

“Első „tanácsadói projektem” alanyai veszekedő szüleim voltak, amikor 10 évesen, attól félve, hogy elválnak, azzal álltam közéjük: „Ne egymás ellen veszekedjetek, hanem egymásért!” Úgy megdöbbentek, hogy azonnal abbahagyták. Válás szóba sem jött. Soha többet nem hallottam őket veszekedni.

Azóta izgat a párkapcsolatok világa, mióta magamra és a világra eszméltem. A legfontosabb emberi kapcsolatunkról van szó, az egyetlen választott családi kapcsolatunkról, ami azután nem választható kapcsolatba növeszti gyermekeinket velünk. A párkapcsolatunk minősége tehát egész életünkre és gyermekeink életére alapvetően hat ki. Világosan látszik, hogy minden innen indul, és ide tér vissza: innen vesszük a mintáinkat gyermek- majd kamaszkorunkban, és innen adjuk át a jól-rosszul megküzdött, átrágott, feldolgozott tapasztalatainkat viselkedési mintaként a következő generációnak: fiainknak, lányainknak, akik azután kezdik elölről az egészet. Ezeknek a mintáknak a beépítése, megtörése, átalakítása kinek-kinek életre szóló feladata. Nincsen mit szégyellnünk vagy takargatnunk benne: a szomszéd kertje – hidd el –, csak a kerítésen túl zöldebb, a másik puttonya csak az ő hátán tűnik könnyebbnek. Mindannyiunk előtt ott áll azonban a lehetőség az újrakezdésre, a kiigazításra. Sosincs késő egy boldog párkapcsolat kialakításához, és ha ez megvan, a mintát már automatikusan adjuk tovább, ha viszont nincs, sajnos azt is.

Ismerem a jól és a rosszul funkcionáló kapcsolatok működését. Az útvesztőket és a napsütötte, virágos réteket, ahová van kiút akkor is, ha eltévedtünk. 15 éves tréneri-tanácsadói tapasztalatom most neked segíthet.”

Világszínvonalú, tudományosan alátámasztott eszköztár

A képzés a világ legnagyobb normacsoportján kitöltött (több, mint hárommillió pár!) PREPARE/ENRICH párkapcsolati teszt eszköztárának felhasználásával állt össze. A kommunikációs részek az Eric Berne nevével fémjelzett tranzakcióanalízis (TA) felhasználására és továbbfejlesztésére, a konfliktuskezelés Rétlaki Márton másfél évtizedes tréningtapasztalatára és egyedi fejlesztésű konfliktuskezelési  folyamatára épülnek.

Választ kapsz a legnagyobb kérdésedre

Már most kezdj el gondolkodni azon, hogy mi a legnagyobb, legégetőbb párkapcsolati kérdésed. Hozd el, és megtaláljuk a választ rá együtt! Ha mégsem, az csak egy esetben történhet: kapsz helyette egy jobb kérdést! Ezzel olyan új kérdéshez jutsz, ami pótolja számodra az eredeti kérdésre adott választ. A jó kérdés megtalálása ugyanis fontosabb, mint egy rossz kérdésre adott bármilyen válasz. Rossz kérdésre csak rossz válasz adható. A jó kérdésre már a választ is könnyebb megtalálni, és az bizonyosan jó lesz.

Technikai tudnivalók

Időpont: 2015. szeptember 26-27. (szombat-vasárnap) + 1 nap

Kezdés: szombat: 09:00
Befejezés: vasárnap 17:00
Helyszín: Budapest, Trombitás u. (Széll Kálmán tértől 5 perc gyalog.)
Befektetés: 45.000,-Ft, ami tartalmazza a programon való részvételt, a kiosztott anyagokat, valamint a frissítőket.

Reális-e ez az összeg?
Ez a befektetés töredéke annak, amibe egy új kapcsolatnak csak az első három hónapja kerül, nem beszélve egy újabb szakítás összes fájdalmáról, érzelmi, energetikai és pénzügyi költségéről. Egy 90 perces párterápiás ülés ára ma két terapeutával középáron 32.000 Ft. Annak a veszteségnek az értéke, amíg odáig eljuttok, felmérhetetlen. Ha ez túl későn történik meg, már milliós tételekről beszélünk, (ügyvédek, válóper, vagyonmegosztás…), és ez csak a pénz része, mindez nem tartalmazza a fájdalmat, az elvesztett örömöket, és annak a világnak az összeomlását, amit eközben a gyerekek megélnek. És, persze, a kapcsolat is ugrott, lehet kezdeni mindent elölről, aminek a költsége…
Ahhoz, hogy ezeket a veszteségeket semmiképpen ne kelljen elszenvedni, további kedvezményeket nyújtunk azoknak, akik gyorsan és határozottan kötelezik el magukat párkapcsolatuk fontossága mellett.

Párkedvezmény:
A program sokszorosan hatásosabb, ha párok együtt vesznek rajta részt. Ha tehát éppen ismerkedési fázisban vagy valakivel, ez kiváló alkalom arra, hogy jobban megismerjétek egymást, és együttesen kezdjétek irányba állítani a kapcsolatotokat.
Ennek támogatására 10% kedvezményt vehettek igénybe a részvételi díjból, ami a pár mindkét tagjára érvényes!

A létszámot a személyesség és hatékonyság fenntartása érdekében 12 főre terveztük. A helyeket az összegek beérkezésének sorrendjében töltjük föl. Jelentkezz ezért most, hogy időben le tudd foglalni a helyedet!

Mi történik az „Elküldés” gomb lenyomása után?

A gomb lenyomása után egy visszaigazoló ablak jelenik meg, majd kapsz egy visszaigazoló e-mailt a jelentkezésedről az általad megadott címre. Ezért kérünk, hogy ügyelj az e-mail cím pontos beírására.

Az összeg beérkezése után ismét kapsz egy e-mailt, amiben nyugtázzuk a beérkezést, és tájékoztatunk az egyéb technikai részletekről. Kiállítjuk a számlát a beérkezett összegről, és átadjuk a tréningen.

Utána szeretettel várunk, hogy szeretettel várhasd Őt, és Ő is téged.

Jelentkezni a 12 fős létszám beteltéig, legkésőbb szeptember 24-ig tudsz.
Jelentkezz most, hogy időben le tudd foglalni a helyedet!

Jelentkezz itt:

[easy_contact_forms fid=2]

Kérünk, jelezd, ha esetleg 24 óra elteltével sem kapsz visszaigazolást!
E-mailen:
marci@harmoniaprojekt.hu
Telefonon:
Rétlaki Márton (+36-30-758-56-13)